top of page

Invisalign

Drömmer du om ett rakt och vackert leende utan den besvärliga synligheten av traditionella metallbryggor? Då är Invisalign det perfekta valet för dig, och hos S:t Aframs Tandvård är vi stolta över att erbjuda denna banbrytande behandling. Med Invisalign kan du få det leende du alltid önskat dig utan att kompromissa med din livsstil eller självförtroende.

invisalign-1024x627.jpg

Varför välja Invisalign hos oss:

  1. Diskretion: Invisalign använder genomskinliga och nästan osynliga skenor för att rätta till dina tänder. Ingen kommer att märka att du bär dem, så du kan le, äta och prata som vanligt.

  2. Komfort: De skräddarsydda Invisalign-skenerna är bekväma att bära och orsakar inte irritation som traditionella bryggor eller trådar kan göra.

  3. Enkel användning: Du kan enkelt ta bort skenorna när du äter eller borstar tänderna, vilket gör det lätt att upprätthålla god munhygien.

  4. Snabbare resultat: Invisalign kan ge snabbare resultat än traditionella behandlingsmetoder, vilket innebär att du kan njuta av ditt nya leende snabbare än du tror.

  5. Erfarenhet: Vårt team har omfattande erfarenhet av att använda Invisalign-tekniken för att förbättra patienternas leenden. Vi skapar en skräddarsydd behandlingsplan som passar dina behov.
     

Låt oss på S:t Aframs Tandvård hjälpa dig att uppnå det raka och självsäkra leendet du förtjänar. Med Invisalign är vägen till ett fantastiskt leende smidig, diskret och bekväm. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och låt oss tillsammans skapa ett strålande leende som du kommer att vara stolt över!

bottom of page